🇨🇿

Proč kupovat nemovitost
s námi

Na světě není místo jako Kostarika. Věřím, že vlastnictví nemovitosti v tomto ráji, splní sny Vašeho života tak jako mé rodině.

Jmenuji se Marcela Slebodniková a spolupracuji s vybranymi realitními společnostmi, která přináší nejprofesionálnější přístup na kostarickém trhu s nemovitostmi.

Do Playa Flamingo jsem se přestěhovala se svou rodinou v roce 2017 z České republiky. Po několika letech zkušeností jsem navázala kontakty, které mi umožnily splnit si svůj sen a poskytovat služby v turismu a realitách. Realitní společnosti, se kterými spolupracuji se rychle staly jedním z lídrů v této oblasti. Specializuji se na plážové komunity podél Zlatého pobřeží Guanacaste, ale ráda Vám pomuhu  najít nemovitost i v jiných lokalitách Kostariky.  Ať už kupujete nebo prodáváte nemovitost, můžete mít jistotu, že obdržíte  nejlepší servis a navíc  osobní přístup, který je na dnešním realitním trhu těžké najít.

Stěhování, investování nebo koupě nemovitosti v cizí zemi, může být velmi stresující. Pravděpodobně neznáte místní postupy, jazyk atd. Proto se budu snažit Vám poskytnou ten nejlepší servis aby byl celý proces co nejpříjemnější.

Jako  obyvatelka Gold Coast mám důvěrné znalosti oblasti, kultury, soudních řízení a široké sítě odborníků v rámci komunity. Ať už bydlíte v Kostarice, nebo si chcete koupit svůj vlastní kousek ráje z dálky, profesionalita a smysl pro detail jsou klíčem k hladké transakci.

Pokud máte jakékoliv otázky o životě v Kostarice, neváhejte mě kontaktovat přes Whatsapp a já Vám ráda předám své zkušenosti.

Jak postupovat:

  1. Kontaktujte mě a sdělte o jakou nemovitost máte zájem – typ nemovitosti, velikost, cenové požadavky atd…. Viz. kontaktní formulář
  2. Pomohu Vám naplánovat cestu do Kostariky a domluvit schůzku s realitní společností, která společně se mnou zajistí prohlídky všech nemovitostí, které Vás zaujaly.
  3. Pokud se rozhodnete pro koupi, předám Vás do rukou zmíněné realitní společnosti, která převezme celý process. Budu dohlížet na komunikaci a pokud bude potřeba, poskytnu nezbytné překlady z angličtiny či španělštiny – co se komunikace týče.

 

 

Cena nemovitosti bude stejná jako byste jednali s realitní kanceláří napřímo. Moje provize je procentuální a je vypočítána z provize mého smluvního realitního makléře!

 

 Kontaktní informace: Whatapp nebo Direct (+506) 8421-1512

 E-mail: slebodnikovamarcela@gmail.com

mluvíme česky!

Pokud si přejete informace v českém jazyce, pošlete nám o co konkrétně byste měli zájem a my vám s radostí pomůžeme zorganizovat vaši dovolenou snů!

Napište nám požadavky na nemovitost Vašich snů.

Find my property

Write us your requirements for the property of your dreams.